Reviews of DHL ESTONIA AS - Tallinn

Here you will find reviews about DHL ESTONIA AS. All reviews are checked and confirmed by our administrator, so these reviews you can trust.
1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
Masendavalt halb teenindus! Depressingly poor service!
Nädal aega ette teele pandud saadetis Luxembourgist, mis pidi jõudma adressaadini hiljemalt tänaseks vastavaks ürituseks, kus see on vajalik, ei jõudnud, sest:
Väidetavalt emaspäeval elik 2 päeva tagasi ei suutnud kuller adressaadile helistada, sest väidetavasti olevat telefoninumber vale olnud. Alles täna, so. kolmapäeval õhtul (!!!!) täpsustati saatja käest üle (väidetavasti) õige telefoninumber ja helistati kell 16.35 mulle kui adressaadile. Seejuures teatati, et kuna kullerid juba lõpetavad töö ei saa nad enne homset millalgi (! isegi seda ei suuda öelda täpsemalt pärast eseda kõike!) hommikupoole kuni kella kaheni seda pakki ära tuua. Mis pidi täna õhtuks käes olema ja mis on juba mitu päeva DHLi Eesti kontori käes!!. Mis toimub? Masendavalt halb teenindus! Ja õigust jääb veel ülegi ning kedagi ei huvita! Ingliskeelne kokkuvõte juhtumist tuleb ilmselt esitada ka peakontorile.

BACK TO TOP