DHL ESTONIA AS - Tallinn

1.0 1 Review
Company name
DHL ESTONIA AS
Location
Betooni 6, P.O. Box: 11415, Tallinn, Harjumaa, Estonia
Contact number
+372 680 8555
Fax
+372 680 8566
Company description
DHL ESTONIA AS is located in Tallinn, Estonia. Company is working in General office services, Postal services, Air transport, Logistics, Transport business activities. You can reach the company by phone at +372 680 8555

Reviews

1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
Masendavalt halb teenindus! Depressingly poor service!
Nädal aega ette teele pandud saadetis Luxembourgist, mis pidi jõudma adressaadini hiljemalt tänaseks vastavaks ürituseks, kus see on vajalik, ei jõudnud, sest:
Väidetavalt emaspäeval elik 2 päeva tagasi ei suutnud kuller adressaadile helistada, sest väidetavasti olevat telefoninumber vale olnud. Alles täna, so. kolmapäeval õhtul (!!!!) täpsustati saatja käest üle (väidetavasti) õige telefoninumber ja helistati kell 16.35 mulle kui adressaadile. Seejuures teatati, et kuna kullerid juba lõpetavad töö ei saa nad enne homset millalgi (! isegi seda ei suuda öelda täpsemalt pärast eseda kõike!) hommikupoole kuni kella kaheni seda pakki ära tuua. Mis pidi täna õhtuks käes olema ja mis on juba mitu päeva DHLi Eesti kontori käes!!. Mis toimub? Masendavalt halb teenindus! Ja õigust jääb veel ülegi ning kedagi ei huvita! Ingliskeelne kokkuvõte juhtumist tuleb ilmselt esitada ka peakontorile.

Questions & Answers

Have questions? Get answers from DHL ESTONIA AS or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP