Pärnu Maakohtu Kuressaare Kohtumaja

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
Pärnu Maakohtu Kuressaare Kohtumaja
Location
Lossi 2, P.O. Box: 93816, Kuressaare, Saaremaa, Estonia
View Map
Contact number
+372 452 1673
Fax
+372 452 1674
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Asjatundlik, sõltumatu ja usaldusväärne kohtupidamine on demokraatliku ühiskonna eeltingimus. Inimeste omavahelised, aga ka kodanike ja riigivahelised konfliktid on alati olnud, ja jäävad ka tulevikus. Üldiselt inimesed järgivad kokkulepitud norme, kuid on ka neid, kelle jaoks on reegel vaid selleks, et seda rikkuda. Nii ongi vaja kohtunikku, kes aitab konflikte ja tülisid efektiivselt, erapoolikult ja tasakaalustatult lahendada ning otsustada, mis on lubatud ja mis mitte.

Eesti kohtusüsteem

Eesti kohtusüsteem on kolmeastmeline ja koosneb neljast maakohtust, kahest halduskohtust, kahest ringkonnakohtust ja Riigikohtust.

Eesti kohtusüsteemis on 242 kohtunikukohta. Nad ei tee oma tööd üksi – kohtusüsteemis töötab pea tuhatkond inimest, sealhulgas nõunikud,  
Show more kohtujuristid, konsultandid, sekretärid ja tugiüksuste töötajad, kes annavad igapäevaselt oma panuse õigusemõistmisesse ja seeläbi ühiskonna teenimisse. Umbes sama palju on ka teiste tugiüksuste töötajaid, kes tagavad kohtusüsteemi igapäevase toimimise. Kõik kohtusüsteemi töötajad annavad oma otsese või kaudse panuse õigusemõistmisesse ja seeläbi ühiskonna teenimisse.

Kohtusüsteem menetleb aastas üle 50 000 asja, seejuures kõige rohkem vaidlevad inimesed kohtus omavahel ehk osalevad tsiviilkohtumenetluses.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Pärnu Maakohtu Kuressaare Kohtumaja or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Pärnu Maakohtu Kuressaare Kohtumaja is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP