Genetrade Eesti OÜ - Tallinn

Company name
Genetrade Eesti OÜ
Location
Peterburi Tee 44, Tallinn, Estonia
Contact number
372 606 29 10
Fax
372 606 29 11
Listed in categories
Company description
Genetrade Wood Products Oy on puu- ja rakennustarvikealan ulkomaankauppayritys, joka toimii tukkuna ja hankintakanavana puu- ja rakennusalan jälleenmyyjille, rakennus- ja pakkausteollisuudelle sekä mm. ikkuna- ja oviteollisuudelle. Asiakkailleen Genetrade on luotettava ja innovatiivinen toimija, jonka mm. logistiset ratkaisut mahdollistavat laajan asiakaskunnan ja pientenkin yksiköiden kustannustehokkaan jakelun. Tunnetuimpia olemme tietyissä leppä-haapa pohjaisissa sauna alan tuotteissa, joita löytyy alan kaupoista ympäri maan. Olemme olleet vuosia näissä markkinajohtaja ja suurin yksittäinen toimija. Mutta vuosien mittaan valikoimamme on laajentunut huomattavasti, alkaen eri levytuotteista kylpytynnyreihin. Osa tuontia, osa omaa tuotantoamme Eestissä.   
Show more Pyrimme olemaan asiakkaillemme innovatiivinen kumppani, hakien koko ajan uusia, kilpailukykyisiä tuotteita ja ratkaisuja. Joilla asiakkaamme voivat erottua kilpailusta ja menestyä kanssamme. Ulkomaankauppamme on pätevää, suhdeverkosto laaja ja meidät myös tunnetaan hyvin tietyillä aloilla ja alueilla. Pyrimme niin tavarantoimittajien kuin asiakkaiden kanssa pitkäaikaisiin, kestäviin busines malleihin ja pysyvään yhteistyöhön. Tutustu tuotteisiimme kotisivuillamme, ja hyödynnä tarjontamme mahdollisuudet liiketoiminnassasi!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Genetrade Eesti OÜ or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP