Windrox Oü Carglass - Tallinn

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
Windrox Oü Carglass
Location
Pärnu mnt 160B, P.O. Box: 11317, Tallinn, Harjumaa, Estonia
View Map
Contact number
+372 614 2115
Website address
Working hours
  • Monday: 08:30 - 17:00
  • Tuesday: 08:30 - 17:00
  • Wednesday: 08:30 - 17:00
  • Thursday: 08:30 - 17:00
  • Friday: 08:30 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Carglass® on Belron International Ltd gruppi kuuluv kaubamärk, mis on maailma juhtivaim sõidukite klaaside parandus- ja paigaldusteenuseid pakkuv kontsern. Belroni ettevõtted on esindatud enam kui 30 riigis 5 kontinendil, et tagada oma klientidele parim teenuse kättesaadavus ja kvaliteet. Belroni meeskonda kuulub üle 26300 kõrgelt kvalitseeritud tehniku, kes teenindavad üle 10 miljoni kliendi aastas – teostatakse keskmiselt 7800 esiklaasi vahetust päevas ehk teenindatakse üks klient 3 sekundi kohta.

Eestis esindab Carglass® kaubamärki frantsiisilepingu alusel alates 2010. aastast Windrox OÜ. Windrox OÜ on asutatud 1998. aastal ja on üks suurimaid Eesti turul tegutsevaist autoklaaside jae- ja hulgimüügi ning paigaldusega tegelevaist ettevõtteist. 2015. aastal koondas  
Show more Windrox OÜ enda alla Klaasiteeninduse AS-i ja Baltic Auto Glass OÜ saades sellega oma valdkonnas turuliidriks. Carglass® Eesti teostab aastas ca 20 000 tööd, mis on seotud sõidukite klaaside vahetuse või parandamisega.



Oma tegevuses oleme pühendunud kvaliteedi tagamisele nii klaasitöödes kui klienditeeninduses. Me mõõdame klientide rahulolu pakutavate teenustega ja pärast kokkulepitud remonttöö teostamist küsime hinnangut oma tööle. Saame uhkusega öelda, et meie soovitusindeks on üle 85 ehk 85% klientidest soovitaks meid ka oma tuttavale.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Windrox Oü Carglass or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Windrox Oü Carglass is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP