Kiirlaen OÜ - Tallinn

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
Kiirlaen OÜ
Location
Hobujaama 4 10151, Tallinn, Harjumaa, Estonia
Contact number
+372 5452 0058
Website address
Establishment year 2000
Employees 16-25
E-mail address
Company description
Kiirlaenud on tuntud oma kiiruse ja lihtsuse poolest. Kiirlaen on lühiajaline tagatiseta laen, mida saab võtta erinevate tarbija vajaduste jaoks. Kiirlaene saab taotleda laenukontorites, internetis või telefoni teel. Sellepärast nimetatakse neid mõnikord ka mobiillaenudeks.

Kiirlaenud on loodud pakkuma kiiret lahendust väiksemate summade saamiseks. Laenusumma võib ulatuda kuni 25000 euroni, laenuperioodid on tavaliselt paarist kuust aastani. Kiirlaenude intressimäärad on tavaliselt kõrgemad kui tavalistel laenudel, seega on oluline hoolikalt kaaluda, kas kiirlaen on vajalik ja kas saate selle õigeaegselt tagasi maksta.

Kiirlaenu taotlemine on lihtne protsess ja laenusumma võib saada mõne tunniga. Enne kiirlaenu võtmist on soovitatav tutvuda mitme laenuandja  
Show more tingimustega, et leida sobivaim lahendus. Kiirlaenu võtmine on kasulik, kui vajate kiirestiraha ega saa mingil põhjusel pangalaenu.

Kiirlaenude võrdlus
Võrdleme erinevate laenuandjate pakutavaid kiirlaene koos nende tingimustega, võimaldades iseseisvat hindamist erinevate kriteeriumide alusel, nagu intressimäär, maksimaalne laenusumma, laenu tagasimakse periood jne. Eesti kiirlaenu pakkujad on üldiselt usaldusväärsed ja vastutustundlikud ning probleeme ei tohiks tekkida, kui laen tagastatakse õigeaegselt.

Laenusumma: 100 € kuni 25 000 €
Aastane krediidi kulukuse määr (KKM): 10% kuni 40% aastas

Mis on kiirlaen?
Kui vajate raha laenamiseks, võib olla keeruline kindlaks teha, milline kiirlaen on teie jaoks parim. On mitmeid tegureid, mida tuleb arvestada, nagu tagasimakseks vajalik aeg ja igakuine maksesumma. Võrdlemine võib võtta aega, kuid tasub leida endale parim kiirlaen.

Tagatisega ja tagatiseta kiirlaenud
Tagatisega kiirlaenu puhul peab laenuvõtja tagama laenu tagasimaksmiseks tagatise, nagu kinnisvara või sõiduk. Tagatiseta kiirlaenud ei nõua tagatist, kuid nende intressimäärad on tavaliselt kõrgemad. Enne laenu taotlemist on oluline kaaluda, kas valida tagatisega või tagatiseta kiirlaen.

Kiirlaen.co võrdlusportaal aitab leida kõige sobivama kiirlaenu.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Kiirlaen OÜ or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Kiirlaen OÜ is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP