CONSOLIDATED ENTERPRISES OÜ FOOD SERVICE - Tallinn

Restaurant name
CONSOLIDATED ENTERPRISES OÜ FOOD SERVICE
Location
Härjapea 21-4, P.O. Box: 10320, Tallinn, Harjumaa, Estonia
Contact number
+372 521 7136
E-mail address
Listed in categories
Company description
Food Service meeskonna eesmärk on tuua oma klientideni uusi ja innovatiivseid toidulahendusi erinevatest maailma köökidest.Meie sihiks on tutvustada uute toorainete kasutust igapäevases toidus. Püüame ümber lükata arusaama, mis võõras see kallis. Seni tundmatute nimedega toidud võõramaa köökidest on muutunud taskukohasemaks, sest toiduained on varasemast hõlpsamini kättesaadavad. Olgu tegu siis sünnipäevaga või pulmaga, oleme alati paindlikud, et kliendi toidulauad oleksid kaetud värskest toorainest valmistatud toitudega.Food Service meeskonda juhivad elukutselised kokad ja seega leiame kindlasti soovitud lahenduse kliendi soovide rahuldamiseks.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from CONSOLIDATED ENTERPRISES OÜ FOOD SERVICE or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP