EUROOPA EKSPRESS OÜ - Tallinn

  • Verified
    Listing
Company name
EUROOPA EKSPRESS OÜ
Location
Järvevana tee 9--40, 11314 Tallinn, Estonia, European Union., Tallinn, Harjumaa
View Map
Contact number
+3726406404
Website address
Working hours
  • Monday: 8. am -5.pm
  • Tuesday: 8 am-5 pm
  • Wednesday: 8 am-5 pm
  • Thursday: 8 am-5 pm
  • Friday: 8am-5pm
  • Saturday: 8 am-5 pm
  • Sunday: 8 am-5 pm
Contact Person Shannon Dodd
Establishment year 2021
Employees 51-100
E-mail address
Location map
Company description
EL-i kullerteenus:
EL-i kullerteenusega saate kasu sõltumatust partnerist, kes on pühendunud uue turusingli loomisele. Näete, me kuulume parimate rahvusvaheliste kullerfirmade hulka. Mõistame ohutuse ja turvalisuse tähtsust. Pakume parimat kaubaveoteenuste uurimist.

Rahvusvaheline kiirkullerteenus:
Me ei ole ainult Aasia turuliider, vaid ka kõige usaldusväärsem rahvusvaheline kullerteenuse pakkuja. Pole tähtis, kas tegelete ajatundliku või tööstusspetsiifilise kaubaga, kõik on meie tervikliku rahvusvahelise kiirkullerteenusega rahul. Suudame teie saadetised õigeaegselt kohale toimetada, sest meie rahvusvaheline kuller- ja rahvusvaheline pakiteenus põhinevad täiuslikul kombinatsioonil kaasaegsest ja tulevikku suunatud tehnoloogiast.

Ekspress saatmine
Pakkide  
Show more saatmine rahvusvaheliselt kiirsaadetusega ei pea olema keeruline ega kulukas. Me haldame teie eest kogu paberimajandust ja lubasid, et saaksite pöörata tähelepanu sellele, mis on tõeliselt oluline ja mis on teie äri. Meie eesmärk on teavitada, et oleme vastutulelikud, vastutustundlikud ja usaldusväärsed, ning teeme kõik endast oleneva, et kliendi saadetisega kursis olla.

Ühendkuningriigi toll, Ühendkuningriigi tollivormistus
Oleme teie lasti tühjendamise eksperdid. Me tunneme transporti ja saatmist ning meil on ühendusvõrgustik, et see kõik teoks saaks. Lisateabe saamiseks vaadake meie teenuseid! Oleme Ühendkuningriigi kohandatud dokumentatsiooni ja Ühendkuningriigi tollivormistuse eksperdid. Me võtame ära kõik teie dokumentatsiooni ja tolliga seotud mured! Saate vabalt keskenduda oma põhitegevusele.

Odavaim rahvusvaheline saatmine
Oleme kiiremad, odavamad ja professionaalsemad kui teised Ühendkuningriigi tollivormistusteenused. Pole saladus, et rahvusvaheline saatmine võib olla keeruline ja kulukas, kuid meie partnerluses usaldusväärsete Euroopa ettevõtetega ei pea te probleemide pärast muretsema. Pakume kõige usaldusväärsemat ja odavaimat rahvusvahelist saatmist. Laske meil tegeleda rahvusvahelise kohaletoimetamise teenusega ja teie istuge ja nautige!
Products & Services (1)
  • Delivering large consignment of goods
    At Europe Express, we undertake delivering large volume of goods.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from EUROOPA EKSPRESS OÜ or EstoniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for EUROOPA EKSPRESS OÜ is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on EstoniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP